Search

Καλωσορίσατε στο Όγδοο ... Θαύμα

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Μετά από δυο χρόνια δουλειάς και ποικιλόμορφων δραστηριοτήτων το Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ERASMUS στο οποίο συμμετείχε το σχολείο μας έφτασε στο τέλος του.



 Η ολοκλήρωσή του δεν μας αφήνει την πικρή γεύση του τέλους μιας ευχάριστης δραστηριότητας. Αντίθετα τα ευεργετικά της αποτελέσματα τώρα γίνονται περισσότερο από όλους ορατά. Με τη γωνιά του erasmus που δημιουργήθηκε, με την έκθεση ζωγραφικής που θα κοσμεί ξανά εντός των ημερών μόνιμα το Λύκειό μας και κυρίως μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος, με το εξαιρετικά πλούσιο υλικό σε κείμενα και φωτογραφίες, ξαναζούμε αναπολώντας τις ωραίες στιγμές που περάσαμε όσοι έτυχε να συμμετάσχουμε σε αυτήν την πρωτοπόρα διαδρομή. 

Ως ενδιαφέρουσα εμπειρία θα θέλαμε να τη νιώσουν και οι νεώτεροι, οι μαθητές κυρίως της α΄τάξης. 
Πρώτον, γιατί το θέμα του project ήταν και παραμένει επίκαιρο. Μάθημα ζωής.  Αντίδραση στη βία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Δεύτερον, γιατί στην επόμενη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, θα θέλαμε η νέα φουρνιά του σχολείου μας, έχοντας πάρει μια έντονη γεύση από όλα όσα βιώσαμε, να λάβει ανενδοίαστα μέρος σε μια τόσο ευεργετική και πολύπλευρη δραστηριότητα. 

Επιθυμούμε τέλος για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια του σχολείου μας και όλο το Σύλλογο Διδασκόντων για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια που παρείχαν σε όλους μας. Χωρίς τη συνεργασία και τη συμπαράστασή τους τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο. 

Οι μαθητές και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας σας καλούμε να "ξεφυλλίσετε" τα άρθρα της εφημερίδας στη σελίδα "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑΣΜΟΣ", αλλά κυρίως να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας http://www.artvsviolence.eu/ . 

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου